Az oldalon való hírdetés elhelyezéshez érvényes regisztrációval kell rendelkezni.

 

Hírdetés feladás menete

A hírdetés feladáshoz be kell lépni az oldalra. Ehhez a jobb felső részben található "Belépés" vagy a "Hírdetés feladás" gombra kell kattintani.

A belépést követően van lehetőség a "Hírdetés feladás" gombra kattintva feladni a hírdetést.

Új hírdetés feladásakor fontos, hogy a mezők szerinti sorrendben haladjunk, mivel a különböző hírdetési kategóriák szerint a megadható (megadandó) információk köre változik!

 

Hírdetési mezők

Hírdetés címe: A hírdetés rövid elnevezése

Kategória: A meghírdetett tétel mely kategóriában szerepeljen

Hely: Megye megadása (gyors szűréshez)

Cím: A meghíredett tétel elérhetőségének címe (pl.: Miskolc, Vologda u. 3.)

Irányítószám: Címhez tartozó irányxítószám (pl.: 3525)

Térkép: A térkép nagyítható/kicsinyíthető és mozgatható. A térképen a "pin" mozgatásával a pontos helyszín beállítható (sok esetben a tanyáknak nincs pontos címe, illetve a címhez képest akár több 100m-re lehet a helyszín)

Érvényesség: Alapértelmezésben 14 nap. Az egyes hirdetéstípusok esetében eldönthető, hogy meddig akarjuk a hírdetést fenntartani. Az idő lejárta után a hírdetés visszavonásra kerül. Azonban a lejárt híredtés amennyiben még aktiuális, újra aktiválható. Aktualitását vesztett hirdetések archiválhatók vagy törölhetők. Az archivált hírdetés utólag megtekinthető, de nem lehet újra aktiválni!

Leírás: A hírdetés szöveges megadása. Lehetőség van minimális formázásra, például vastagítás, dőlt betű, alá vagy áthúzott szöveg megadásra. Kérjük a kultúrált megfoglamazás használatát.

Telefonszám: Ez egy általános kapcsolati mező, ahol lehetőség van többféle képpen megadni az elérhetőséget. Azonban ha csak telefonszám van megadva a következő formátum használatával pl.: +3620/123-4567 akkor azt az oldal képes felismerni és így a hirdetési oldalon a telefonszám kattintható formában jelenik meg.

Weboldal: Ha van saját weboldala a hírdetőnek, illetve aloldal kapcsolódik a hírdetéshez, alinket itt el lehet helyezni.

Videó: A hírdetéshez Youtube vagy Vimeo link beágyazható, ehhez csak a videó linkjét kell a mezőbe bemásolni.

Ár: A hírdetett tétel ára. A mező végén kiválasztható, hogy forintban vagy euroban kívánjuk megadni.

Képek: A hírdetéshez maximum 5db kép tölthető fel. A képek mérete egyenként nem haladhatja meg az 1MB-ot! A képek feltöltésekor a mező fölött megjelennek a képek kis méretű előnézeti változatai. Előfordulhat, hogy a képet olyan eszközzel készítették, ami az orientációt (a kép vízszintes vagy függőleges tájolását) olyan formátumban tárolta le a képadatokban, amit a képfeldolgoz nem tud értelmezni. Ilyenkor a képek rossz iránnyal jelenhetnek meg. A feltöltést követően a rossz irányú képek forgatásához használja a kis képen megjelenő körbe forduló nyilat. Minden katintással a képet 90°-al elfordítja. 

Csatolmányok: Lehetőség van tételhez letölthető állományt csatolni (pl. PDF, Word dokumentumot) egyenként maximum 2MB filemérettel. Elfogadott file formátumok: jpg, png, gif, pdf, txt, csv, doc, docx, xls, xlsx, pps, ppt, pptx, zip

Ha minden kötelező mező kitöltésre került és az adatkezelési hozzájárulást is megadta, a hírdetés mentésre kerülhet. Az elmentett hírdetés a mentést követően azonnal elérhetővé válik az oldalon.